Zomer op de Berg

De zomer is een heerlijk seizoen. Zon, zee en zonnebrandcrème, tijd voor vakantie! Waar kijkt u naar uit deze zomer? Op de Amersfoortse Berg valt genoeg te beleven, van ons zonnige terras tot de leukste arrangementen. Oh, en wist u al dat wij Zomer Kerst vieren? Wij vertellen het allemaal in dit bericht, lees gauw verder…

Zomerse arrangementen

Ontdek aangenaam Amersfoort tijdens uw bezoek aan onze Keistad. Uw verblijf op de Amersfoortse Berg is het begin van een heerlijke vakantie. Gaat u naar DierenPark Amersfoort, het Mondriaanhuis of stapt u liever op de tweewieler voor een lange fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug? Bekijk onze arrangementen voor de leukste samengestelde zomer arrangementen door het Bergteam.

Bekijk arrangementen
Terras in Amersfoort

Zonnig terras

Op ons zonnige terras is alle ruimte om te genieten van zowel zon als schaduw voor een drankje, lunch of diner, maar ook bijvoorbeeld een high tea, high beer, of high wine! Samen even heerlijk ontspannen is toch het fijnste wat er is?

Menukaart
Reserveren

Op de Berg vieren wij Zomer Kerst ondersteboven!

Zomer Kerst

Kerst in december konden we niet vieren zoals we dat het liefste doen. Daarom vieren wij op 21 augustus met u Zomer Kerst op de Amersfoortse Berg.

Lees meer