Zelfstandig Werkend Kok

Voor Berghotel Amersfoort zijn we per direct op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok met een warm hart die ons Bergteam op fulltime basis komt versterken.

Verras jij iedereen met je culinaire kookkunsten en denk je altijd na over hoe iets beter, slimmer of gastgerichter kan? Ben je enthousiast, creatief en een hardere werker? Dan is deze vacature iets voor jou!

De functie

Als Zelfstandig Werkend Kok ben je onderdeel van de keukenbrigade en medeverantwoordelijk voor de culinaire beleving en verzorging van onze hotel-, vergader- en restaurantgasten. Je staat voor kwaliteit, jouw creativiteit kunnen we zien en proeven, je bent een teamspeler, pakt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om mee te denken en te doen. Daarnaast ben je initiatiefrijk, zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze missie om gasten zich thuis te laten voelen en teruglustig te maken.

Wat vragen wij?

  • Je bent fulltime (38 uur per week) inzetbaar;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie en hebt de koksopleiding afgerond;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent creatief, flexibel en een echte teamplayer;
  • Je bent stressbestendig, veerkrachtig en enthousiast!

Wat bieden wij jou?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao (bespreekbaar);
  • Een jaarcontract met intentie tot verlenging (naar uiteindelijk onbepaalde tijd);
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Contact en solliciteren
Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen naar Ben Gerrits, Operationeel Manager Berghotel, via ben.gerrits@berghotelamersfoort.nl.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én onze organisatie, maar heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ben via bovenstaand e-mailadres. Of kom even langs bij het Berghotel, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij

Berghotel Amersfoort is een karakteristiek hotel uit 1903, gelegen op de Amersfoortse Berg. Het Bergteam verzorgt hier iedere dag een comfortabel én gastvrij verblijf voor gasten in de brasserie, vergaderruimtes en hotelkamers. Gasten kennen ons om de klassieke gastvrijheid en de bijzondere, magische en nostalgische sfeer. We worden dan ook met trots de warmste huiskamer van Amersfoort genoemd. Het hotel is ingericht op een moderne manier, met de charme van de afgelopen eeuw bewaard. De 88 kamers hebben een moderne inrichting waarbij gebruik is gemaakt van innovatieve materialen en kleuren om ze een heel eigen sfeer te geven. Van trouwen tot vergaderen, van culinair dineren tot een overheerlijke high tea en van zakelijk bijeenkomen tot feesten. Alles is mogelijk bij het Berghotel!

Berghotel Amersfoort is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en in 2020 erkend als één van de “Best Workplace” kandidaten! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.