Wandel tijdens uw werkdag

Vandaag 7 april is het wereld gezondheidsdag en wandel tijdens uw werkdag! Daarom staan we vandaag even stil bij de voordelen van wandelen tijdens uw werk en hoe u dit tijdens uw werkdag op de Amersfoortse Berg in uw werkdag kan toepassen.

Ommetje
Ommetje is een app die ontwikkeld is door de hersenstichting om zowel de fysieke als de mentale gezondheid te bevorderen. De productiviteit en energie is hoger nadat mensen een rondje hebben gelopen. Met deze app kunt u al uw ommetjes bijhouden en kijken hoeveel uw vrienden of collega’s wandelen. Goed voor de gezondheid en leuk om samen met vrienden of collega’s te doen!

Fietsen en wandelen Amersfoort hotel

Klein Zwitserland
Tijdens uw vergadering, afspraak of als u alleen aan het werk bent bij het Berghotel kunt u tijdens uw pauze of lunch een prachtige wandeling maken. Direct naast ons mooie hotel ligt natuurgebied Klein Zwitserland. Steek de weg over en geniet van de prachtige natuur om na een heerlijke wandeling weer met frisse energie door te gaan met uw werkdag.

Een aantal voordelen
Zoals eerder aangegeven wordt de productiviteit hoger maar wandelen heeft nog meer voordelen! De creativiteit wordt hoger en stress wordt verlaagd. Hierbij is het wel belangrijk dat er in een redelijk tempo wordt doorgelopen.

Genoeg positieve redenen om vandaag een ontspannende wandeling te maken en meteen leuk om de omgeving van het Berghotel te ontdekken!

“Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en zetten daarvoor graag een stapje extra!”

Miriam en Celinde
Supervisors Bediening

Reserveer uw tafel
Direct contact