5 redenen waarom u deze voorjaarsvakantie naar DierenPark Amersfoort wilt…

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om er een paar dagen tussenuit te gaan. Een van onze leukste arrangementen is het DierenPark arrangement, zowel met als zonder kinderen een echte aanrader! Lees hieronder 5 redenen waarom u deze voorjaarsvakantie DierenPark Amersfoort wil bezoeken.

 1. Ontmoet de brilberen
  DierenPark Amersfoort heeft twee nieuwe bewoners, Teju en Ariba. Teju en Ariba zijn twee brilberen die sinds kort zijn verhuisd van Duitsland naar Nederland. Brilberen zijn onwijs nieuwsgierige dieren die de hele dag spelen en ravotten. Verwelkom de brilbeerbroertjes en laat u verassen door hun klimkunsten.
 2. Ontdek het nieuwe Kwetterterp
  Vanaf de voorjaarsvakantie opent het Kwetterterp in DierenPark Amersfoort. In het Kwetterterp is een Woudwachter die u alles kan vertellen over de Nederlandse natuur maar in het bijzonder alles over vogels. Leer welke vogel welk geluid maakt en zie verschillende vogelnestjes van dichtbij.
 3. Beleef het Dinopark
  Naast alle dieren in het dierenpark is er ook een gedeelte in het park waar u alles kan leren over historische wezens. Kom oog in oog te staan met levensgrote dino’s en ga naar huis als een echte dino expert!
 4. Ervaar de expeditie-rivier
  Voor de echte avonturiers is er de expeditie-rivier! Stap in een fietsboot en kom dichtbij de giraffen op de Savanne en bij de maki’s op het apeneiland.
 5. Klauter er op los met de klim alles-route
  Voor de echte durfallen is er de klim alles-route! Via deze route kan u overal overheen, onderdoor en tussendoor klimmen en zo oog in oog komen met alle dieren in het park.
DierenPark Arrangement