Vijf magische tips van het Bergteam

Sinds wij onze brasserie tijdelijk hebben gesloten is niets meer hetzelfde. Het Bergteam mist u ontzettend! Iedereen gaat er anders mee om en we proberen zoveel mogelijk processen te verbeteren, oplossingen te zoeken en te zorgen dat alles straks spic en span is wanneer wij u weer in de warmste huiskamer van Amersfoort mogen ontvangen. Nu heel Nederland thuis is, heeft Bergteam heeft dé vijf magische tips voor een altijd warme huiskamer.

Dineer en serveer
Omdat het Bergteam u niet langer kon missen, zijn wij gauw een bezorgservice gestart. Zo kunnen wij onze lekkerste gerechten toch bij u langs brengen! Heeft u zin om weer even dat Brasserie Berghotel gevoel te ervaren? Bestel dan de culinaire gerechten van onze chefs! Wij brengen de gerechten persoonlijk en op gepaste afstand bij u aan de deur. U kunt elkaar bedienen, schenk een lekker glaasje wijn in en geniet van elkaar!

Cateringservice


Herinneringen ophalen
Samen foto’s terug kijken en de mooiste, leukste en meest hilarische herinneringen terug brengen. Open de fotoboeken of koppel de harde schijf aan de televisie. Kijk samen vakantie foto’s terug van de leukste vakanties, viermomenten en alledaagse geluksmomenten. Weet u nog, dat jubileum? Dat diner en dat weekendje weg? Wanneer wij onze brasserie deuren weer mogen openen, staan wij met open armen klaar om u te ontvangen.

Berghotelletje
Mam, wat kan ik nú doen…? Berghotelletje spelen! Alle kinderen een schortje om, een eigen taakje in de keuken en heb plezier voor tien! Geniet van elkaar, maak elkaar aan het lachen en geniet van de meest verrukkelijke gerechten die ze helemaal zelf (met een beetje hulp) maken! Tover uw keuken voor een dag om tot een plek van plezier en uw kleine oogappeltjes tot echte chefs en serveersters. Kleed uw tafel vrolijk aan en het plezier kan beginnen!

Paas-tastisch!
Het Bergteam stond op het punt om de Paasbrunch te annuleren tot ze tot een fantastisch idee kwamen. Het Bergteam brengt Pasen vanuit de warmste huiskamer van Amersfoort naar u toe! Geniet van de culinaire verrassingen uit het Berghotel in uw eigen warme huiskamer! Geniet samen van de Paasbrunch zonder dat u naar de winkel hoeft te gaan. De bezorging krijgt u van ons cadeau. Samen maken we het als nog een Prachtig Pasen!

Paasbrunch bezorgservice


Ver-samen
In deze zware tijd wil het Bergteam u graag bemoedigen. Geniet daarom nóg meer van de mensen van wie u houdt. Of u nu ver bent of samen, blijf in contact met elkaar. Bel elkaar op of stuur een berichtje. Blijf betrokken, denk aan de mensen die alleen zijn, angst hebben of ziek zijn en laat ook weten dat je aan ze denkt. Blijf ver-samen. Niets is belangrijker dan aandacht, zeker in deze tijd.

Het Bergteam hoopt dat u in goede gezondheid bent en dat wij u in betere tijden weer mogen ontvangen in de warmste huiskamer van Amersfoort. Samen staan we sterk! ❤

PS: Kijkt u er ook zo naar uit om weer bij ons uit eten te gaan? U kunt ons ontzettend helpen door alvast uw Bergmoment te kopen door een cadeaubon te bestellen! Die kunt u dan een jaar na datum van uitgifte besteden. Klik hier voor meer informatie.

Cadeaubon bestellen