Vier de zomer bij het Berghotel

Vandaag is de officiële start van de zomer! Gelukkig was dit de afgelopen weken al te merken aan de zomerse temperaturen. Hier een aantal zomertips wat u deze zomer absoluut niet mag missen!

Zonnige terras
Kom genieten op ons zomerse terras van een heerlijke lunch of borrel. We hebben een van de mooiste terrassen van Amersfoort waar u zowel in de schaduw als in de zon een heerlijk plekje kunt zoeken!

Berghotel Amersfoort

Rondvaart in Amersfoort
Ontdek Amersfoort met een prachtige rondvaart over de grachten. Vooral met lekker weer is dit een super leuke manier om Amersfoort beter te leren kennen!

Fietsarrangementen
Leer Amersfoort kennen met onze verschillende fietsarrangementen! Houdt u van kunst en cultuur dat is ons Mondriaan fietsarrangement helemaal iets voor u, houdt u meer van natuur kies dan voor ons Wegh der Weegen fietsarrangement en ontdek de prachtige natuur op de Utrechtse heuvelrug.

Binnenstad Amersfoort
In de zomer is Amersfoort een heerlijke stad om ‘s avonds tot de late avonduurtjes te genieten van het zomerse weer op de terrassen in de stad! Uit de stad bent u zo weer bij ons in het hotel waarna u na een warme zomerdag weer lekker kunt uitrusten op uw comfortabele kamer!

DierenPark Arrangement
Wilt u een paar dagen weg met uw kinderen kies dan voor het DierenPark arrangement waarbij u een dag allemaal verschillende dieren kunt bewonderen! Ook is in DierenPark Amersfoort het magische dinobos waar u meegenomen wordt terug in de tijd!

We kijken ernaar uit om u deze zomer te mogen ontvangen bij ons in het hotel!

Bekijk hier alle arrangement

“Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en zetten daarvoor graag een stapje extra!”

Miriam en Celinde
Supervisors Bediening

Reserveer uw tafel
Direct contact