Vier de lente bij het Berghotel

Ondanks dat het weer nu wat slechter is hebben we vorige week al kunnen proeven van het heerlijke voorjaar. Speciaal om de lente in te luiden hebben we een aantal speciale voorjaarsarrangementen en menu’s.

Aspergemenu
De tijd voor het witte goud is weer aangebroken en dat staat ongeveer gelijk aan het begin van de lente. Speciaal daarvoor serveren we tussen 15 april en 15 mei een speciaal aspergemenu waar u in verschillende gerechten de koningin onder de groentes kunt proeven.

Paasarrangement
Voor Pasen hebben we een arrangement waarbij u kunt kiezen tussen een twee, drie, of vierdaags arrangement. Geniet van een onbezorgd Paasweekend met uw hele familie en proef ons heerlijke Paasontbijt met traditionele Paasproducten.

Easter tea
Kom in het Paasweekend genieten van een overheerlijk High tea in een Paasthema. In de Easter Tea zitten zowel zoete als hartige hapjes dus er is voor ieder wat wils.

Mondriaan fietsarrangement
Naast ons Wegh der Weegen fietsarrangement hebben we nu ook het Mondriaan fietsarrangement. Leer alles over het leven van Mondriaan op onze nieuwe Mondriaan fietsen. Geniet tijdens uw fietstocht van het heerlijke voorjaarsweer en sluit af met een drankje op ons zonnige terras!

Bekijk hier alle arrangement

“Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en zetten daarvoor graag een stapje extra!”

Miriam en Celinde
Supervisors Bediening

Reserveer uw tafel
Direct contact