Teambuilding

Versterk het talent binnen uw
team met diverse activiteiten!

Teams hebben veel talenten, maar hoe zorgt u ervoor dat alle verschillende mensen ook nog eens optimaal samenwerken? Weten we wat we van elkaar mogen verwachten? Kennen we elkaar eigenlijk wel goed en hoe spreken we elkaar aan om de samenwerking beter te maken? 

Onze samenwerkingspartner De Haalbare Kaart brengt die verschillen binnen het team (letterlijk) in kaart en zorgt ervoor dat de medewerkers snappen hoe de samenwerking verbeterd kan worden en het team beter gaat functioneren. De Haalbare Kaart helpt teams om te groeien en meer plezier in het samenwerken te krijgen.

Neem contact op
Bekijk activiteiten

Training / Workshop

We gaan op zoek naar de gedragsstijl die past bij de deelnemers. Wat typeert iemand, waar loopt de samenwerking soepel of juist stroef. Om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan en te ontdekken hoe de samenwerking versterkt kan worden. 

ik wil meer informatie

Teambuilding

Lekker naar buiten voor een actief onderdeel. Alle teambuilding activiteiten zijn leuk om te doen en geven -indien gewenst- de kans om de onderlinge samenwerking bespreekbaar te maken. Hoe worden de opdrachten opgepakt?

ik wil meer informatie

PUB Quiz

Er zijn veel verschillende thema’s waaruit gekozen kan worden, uiteenlopend van Topografie, Taal, Natuur, Geschiedenis tot Muziek. Maar een samenwerkingspuzzel of vragen over de eigen organisatie worden er met alle liefde aan toegevoegd.

ik wil meer informatie

Escape Game

Je wordt niet echt opgesloten, maar er zullen heel wat sloten opengemaakt moeten worden om het eindpunt te bereiken. Daartoe moeten er heel wat ingewikkelde puzzels opgelost worden. Tot nu toe is het weinigen gelukt om binnen een uur alles opgelost te krijgen.

ik wil meer informatie

Smartphone Challenge

Met smartphones gaan alle teams het bos in. Een app wijst belangrijke plekken aan in het bos waar punten te verdienen zijn. Die punten krijg je niet zomaar, want daar moet wel het nodige voor gebeuren. Het kunnen doe-opdrachten zijn, maar het kan ook nodig zijn om ingewikkelde puzzels op te lossen.

ik wil meer informatie

Bamboestieken

Teamwerk krijgt letterlijk vorm dankzij bamboe. Wordt het een gezamenlijke prestatie die huizenhoog uitsteekt boven het team, of wordt het een speelse strijd tussen kleinere groepjes. Of toch liever een creatieve uitdaging om weer andere kwaliteiten aan te spreken.

ik wil meer informatie

Katapult bouwen

Moet je op scouting gezeten hebben om een soepkip te kunnen wegschieten? Misschien wel, misschien niet. In alle gevallen is het een leuke manier om samen te bouwen aan een grote katapult waarmee die rubberen soepkip de lucht in geschoten moet worden. Maar hoe ver komt de kip?

ik wil meer informatie

Knikkerbaan bouwen

Als een kind zo blij, dat is wat er gebeurt als de knikker rolt en op de juiste plek komt. Er is heel wat denk- en afstemmingswerk nodig om het doel te bereiken. Wie doet wat? Wordt er overlegd? Men is lekker bezig, maar indien gewenst wordt er ook gereflecteerd op het bouwproces.

ik wil meer informatie

Wij nemen graag contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden rondom teambuilding activiteiten toe te lichten.