Moederdag

Let op: deze informatie betreft Moederdag 2021. Ieder jaar vieren wij Moederdag met een special, maar deze wordt in de maand april bekend gemaakt.

Op de tweede zondag van mei zetten we de liefste, leukste en mooiste moeders in het zonnetje! Heeft de moeder in uw leven een gouden hart en verdiend ze echt even een verwenmoment? Verras haar dan met onze Moederdag High Tea voor thuis of een heerlijk ontspannen weekend door het Hotel Mama arrangement te boeken. We serveren de High Tea gevuld met zoete en hartige lekkernijen en geven de mama’s die bij ons verblijven onze yoga tips voor een op en top zen verblijf.

Hotel Mama arrangement

Verwen uw moeder met ons ontspannende Hotel Mama arrangement:

  • Overnachting van de tweede zaterdag op zondag van mei
  • Driegangendiner
  • Ontbijt op bed
  • High tea uit Jacobs Tearoom
  • Late check out om 17:00 uur
    129 euro per persoon
Boek direct
Hotelkamer boeken Amersfoort

Moederdag High Tea

Die moeder met dat gouden hart verrast u met onze Moederdag High Tea! Geniet met het hele gezin door ook de kids variant te bestellen. Eet mama lactosevrij, glutenvrij of vega(n)? Bestel dan de Vegan Moederdag High Tea voor haar. Ook met uw eventuele andere wensen houden wij graag rekening, neem dan contact op met uw vragen. Op 9 mei kunt u tussen 10:00 en 14:00 uur uw bestelling op afspraak afhalen of laten bezorgen. Wanneer u uw bestelling bij ons afhaalt ontvangt u van ons een mama-theepakketje cadeau.

“Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en zetten daarvoor graag een stapje extra!”

Miriam en Celinde
Supervisors Bediening

Reserveer uw tafel
Direct contact