Hybrid Meetings

Groots samenkomen in het ‘nieuwe normaal’ – het is een uitdaging, maar zeker haalbaar! Het Bergteam biedt u de oplossing: hybride bijeenkomsten. Een hybride bijeenkomst is de perfecte combinatie van een intieme live setting en een sterke live-stream verbinding.

Via het internet zijn uw deelnemers of gasten online aanwezig bij uw congres of event. Juist in deze tijden is het zo belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Heeft u vragen rondom uw geplande event of bent u op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en uw zorgen uit handen te nemen!

  • U wilt de doelstelling van uw bijeenkomst niet zomaar laten varen en dit jaar nog behalen?
  • U bent genoodzaakt om na te denken over het budget voor uw event en andere alternatieven?
  • U bent in voor nieuwe kansen en op zoek naar productieve mogelijkheden?

Wij hebben een ideaal aanbod in live-stream pakketten om uw hybride bijeenkomst te organiseren. Zo kunt u uw bijeenkomst laten opnemen om te delen en later terug te kijken. Wat u ook wenst, met de hedendaagse technologie is alles is mogelijk. U kunt via deze weg dezelfde bijeenkomst succesvol laten plaatsvinden zonder risico’s te nemen met grote groepen. Zo werken we samen om uw doelen te bereiken.

Kies uit onze arrangementen

Pakket

Start-up hybride live-stream pakket

Laptop met ingebouwde microfoon en camera

Gebruik van GoToMeeting platform

Audiovisueel technicus

Inclusief op- en afbouw

Totaal exclusief BTW: 75 euro

Extra deelnemer: 20 euro per persoon

Maximaal 15 personen

Offerte aanvragen

Pakket

Interactief hybride live-stream pakket

Laptop met kwalitatieve streaming camera webcam

Richtmicrofoon voor interactiviteit (bereik 3 meter)

Gebruik van GoToMeeting platform

Audiovisueel technicus

Inclusief op- en afbouw

Totaal exclusief BTW: 125 euro

Extra deelnemer: 20 euro per persoon

Maximaal 15 personen

Offerte aanvragen

Wat onze hybrid meetings voor u kunnen betekenen

U bent niet compleet gebonden aan een maximale capaciteit van een eventlocatie. Naast de exclusieve live deelnemers is er ongelimiteerde toegangscapaciteit tot de live-stream, nationaal en internationaal. De live-stream wordt opgenomen en op ieder moment deelbaar met uw doelgroep. De opname levert u waardevolle content en tal van mogelijkheden om met uw doelgroep in contact te blijven, denk hierbij bijvoorbeeld aan teasers voor een volgend event of aparte video’s per spreker.
In deze tijd hoeft u uw congres of event niet uit te stellen, er zijn nog steeds mogelijkheden. Middels de live-stream pakketten die wij bieden voor uw hybride event of congres kunt u binnen het budget uw doelstellingen behalen en zichtbaar blijven bij uw doelgroep. De pakketten kennen verschillende prijscategorieën, hiermee houdt u zelf de regie over uw budget en bepaalt u zelf welke het beste bij uw event en organisatie past. Hulp nodig? Onze experts zoeken graag samen met u naar een gepast alternatief.
Het hybride event biedt nieuwe inkomstenstromen door middel van prijs- en doelgroep differentiatie. Denk bijvoorbeeld aan verschillende prijzen die u aan uw deelnemers kan vragen. Instappen wanneer dit voor hen wenselijk is, of later op een gepast moment de beelden terugkijken. Uw deelnemers blijven hierdoor productief op een zowel efficiënte als effectieve manier. Doordat uw event of congres in een online omgeving lang(er) zichtbaar blijft biedt dit tevens interessante kansen voor sponsoren die zich aan uw content kunnen verbinden.
Het gebruik maken van een live-stream pakket is een duurzaam alternatief voor bijeenkomen, vanwege een beperkt aantal reisbewegingen en levert daarmee een mooie bijdrage aan een schonere wereld. Zo kan u ervoor kiezen om deelnemers fysiek uw event te laten bijwonen (weliswaar naar capaciteit), of om het online op gepaste afstand te laten volgen. Ook deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen uw congres gemakkelijk en zonder te reizen vanuit huis terugkijken op een later moment.

Vraag uw offerte aan

Uw gegevens

Informatie over uw bijeenkomst (optioneel)

Inclusief:
Voeg toe:
Meenemen in voorstel: