Sous Chef

Wij zijn bij het Berghotel per direct op zoek naar een ambitieuze, vrolijke Sous Chef met een warm hart die ons Bergteam op fulltime basis wil komen versterken.

Verras jij iedereen met je kookkunsten en denk je altijd na over hoe iets beter, magischer of slimmer kan? Ben je enthousiast, creatief en beschik jij over natuurlijke leidinggevende skills? Ja, ja, ja, ja én ja? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

De functie

Als Sous Chef zal je samen met de Chef Kok verantwoordelijk zijn voor – en leidinggeven aan de keukenbrigade van Berghotel Amersfoort. Als keukenbrigade zijn jullie verantwoordelijk voor de culinaire beleving en verzorging van onze hotel-, vergader- en restaurantgasten. Jij staat voor kwaliteit, motiveert en coacht je team en werkt operationeel volop mee. Jouw creativiteit kunnen we te allen tijde zien en proeven. Met jouw motiverende, coachende leiderschapsstijl maak je het team sterker en daarnaast ben je initiatiefrijk, zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze missie om gasten zich thuis te laten voelen en teruglustig te maken.

Wat vragen wij?

  • Je bent fulltime (38 uur per week) inzetbaar en per direct beschikbaar;
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent stressbestendig en veerkrachtig;
  • Je bent creatief en innovatief;
  • Je bent een teamplayer, hebt sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en houdt van de combinatie van hard werken en hard lachen!

Wat bieden wij jou?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Contact en solliciteren
Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen naar Ben Gerrits, Operationeel Manager Berghotel, via ben.gerrits@berghotelamersfoort.nl..

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én onze organisatie, maar heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ben via bovenstaand e-mailadres. Of kom even langs bij het Berghotel, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij

Berghotel Amersfoort is een karakteristiek hotel uit 1903, gelegen op de Amersfoortse Berg. Het Bergteam verzorgt hier iedere dag een comfortabel én gastvrij verblijf voor gasten in de brasserie, vergaderruimtes en hotelkamers. Gasten kennen ons om de klassieke gastvrijheid en de bijzondere, magische en nostalgische sfeer. We worden dan ook met trots de warmste huiskamer van Amersfoort genoemd. Het hotel is ingericht op een moderne manier, met de charme van de afgelopen eeuw bewaard. De 88 kamers hebben een moderne inrichting waarbij gebruik is gemaakt van innovatieve materialen en kleuren om ze een heel eigen sfeer te geven. Van trouwen tot vergaderen, van culinair dineren tot een overheerlijke high tea en van zakelijk bijeenkomen tot feesten. Alles is mogelijk bij het Berghotel!

Berghotel Amersfoort is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en in 2020 erkend als één van de “Best Workplace” kandidaten! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.