Servicemedewerker Bediening

Bij het Berghotel Amersfoort zijn wij op zoek naar een flexibele Servicemedewerker Bediening.

Ben je gastgericht, enthousiast en wil je samen met ons informele team hét verschil maken voor onze gasten? Dan is deze vacature iets voor jou!

De functie

Als Servicemedewerker Bediening ben je onder andere verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen, het aannemen van tafelreserveringen en het afrekenen met gasten. In deze functie draag je te allen tijde zorg voor onze hartverwarmende hospitality dienstverlening, waarbij we alles op alles zetten om aan de verwachtingen en wensen van gasten te voldoen.

Voor deze functie is werkervaring in de horeca een pré! De functie is op 0-uren basis; je kan zowel doordeweeks als in het weekend en zal met name in de avonduren ingeroosterd worden. Je hebt dus géén 9-tot-5-mentaliteit! Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw beschikbaarheid en voorkeur. Deze functie is écht iets voor jou als je:

  • Een passie voor eten en drinken hebt;
  • Enthousiast en betrokken bent;
  • Zowel gasten als collega’s het naar hun zit wil maken;
  • Proactief bent en vol positieve energie zit;
  • Communicatief sterk en gastvrij bent.

Wat bieden wij jou?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Contact en solliciteren
Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen naar Ben Gerrits, Operationeel Manager Berghotel, via ben.gerrits@berghotelamersfoort.nl.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én onze organisatie, maar heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ben via bovenstaand e-mailadres. Of kom even langs bij het Berghotel, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij

Berghotel Amersfoort is een karakteristiek hotel uit 1903, gelegen op de Amersfoortse Berg. Het Bergteam verzorgt hier iedere dag een comfortabel én gastvrij verblijf voor gasten in de brasserie, vergaderruimtes en hotelkamers. Gasten kennen ons om de klassieke gastvrijheid en de bijzondere, magische en nostalgische sfeer. We worden dan ook met trots de warmste huiskamer van Amersfoort genoemd. Het hotel is ingericht op een moderne manier, met de charme van de afgelopen eeuw bewaard. De 88 kamers hebben een moderne inrichting waarbij gebruik is gemaakt van innovatieve materialen en kleuren om ze een heel eigen sfeer te geven. Van trouwen tot vergaderen, van culinair dineren tot een overheerlijke high tea en van zakelijk bijeenkomen tot feesten. Alles is mogelijk bij het Berghotel!

Berghotel Amersfoort is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en in 2020 erkend als één van de “Best Workplace” kandidaten! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.