Servicemedewerker Banqueting

Bij het Berghotel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele Servicemedewerker Banqueting – zowel parttime als fulltime

Zit gastvrijheid in jouw bloed, ben je oplossingsgericht en ben jij niet vies van hard werken? Dan is deze vacature iets voor jou!

direct solliciteren

De functie

Als Servicemedewerker Banqueting ben je onder andere verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle soorten bijeenkomsten: het klaarzetten van meubilair, serviesgoed en hulpmiddelen en het opdekken van tafels. Tevens draag je zorg voor een nette, schone en opgeruimde omgeving en houd je je bezig met het gereedmaken en aanvoeren van bestellingen/dranken en het afruimen van tafels. Je draagt er zorg voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt!

Voor deze functie is werkervaring in de horeca geen vereiste: we kunnen je alles leren, als je maar wilt! De functie is op 0-uren basis; je zal met name in de avonduren ingeroosterd worden. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw beschikbaarheid en voorkeur.

Wat bieden wij jou?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Een gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Contact en solliciteren

Herken jij zelf en jouw passies in bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand formulier naar Ben Gerrits, Directeur Berghotel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Choose File

Wie zijn wij

Berghotel Amersfoort is een karakteristiek hotel uit 1903, gelegen op de Amersfoortse Berg. Het Bergteam verzorgt hier iedere dag een comfortabel én gastvrij verblijf voor gasten in de brasserie, vergaderruimtes en hotelkamers. Gasten kennen ons om de klassieke gastvrijheid en de bijzondere, magische en nostalgische sfeer. We worden dan ook met trots de warmste huiskamer van Amersfoort genoemd. Het hotel is ingericht op een moderne manier, met de charme van de afgelopen eeuw bewaard. De 88 kamers hebben een moderne inrichting waarbij gebruik is gemaakt van innovatieve materialen en kleuren om ze een heel eigen sfeer te geven. Van trouwen tot vergaderen, van culinair dineren tot een overheerlijke high tea en van zakelijk bijeenkomen tot feesten. Alles is mogelijk bij het Berghotel!

Berghotel Amersfoort is in 2020 erkend als één van de “Best Workplace” kandidaten! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.