Feesten & Partijen

“Heeft u iets te vieren? Organiseer uw feest of partij bij ons.”

Wij zien altijd reden voor een feestje. Uw verjaardag en jubileum vieren wij dan ook graag met u mee! Onze keuken- en bedieningsbrigades denken graag mee om uw bijeenkomst tot een onvergetelijk succes te maken. Speciale wensen kunnen wij vrijwel altijd laten uitkomen. Uiteraard wordt uw tafel of ruimte vrolijk versierd voor uw receptie, bedrijfsuitje, familiefeest, bruiloft of elke andere feestelijke gelegenheid! Ons reserveringsteam staat daarbij voor en tijdens uw viering klaar om mee te denken en alles tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Vraag uw offerte aan
Over ons
Feest in Amersfoort bij Berghotel

De Kroonkamer

Heeft u iets te vieren? Onze Kroonkamer is een sfeervolle ruimte voor uw verjaardag of jubileumfeestje. Of organiseert u een verrassingsfeestje, zoals een babyshower? Wij denken graag mee met passende hapjes, drankjes en versiering. In de Kroonkamer kunt u met een klein privé gezelschap van uw feest genieten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Ellen of vul het offerteformulier in.

Offerte aanvragen

Trouwen in het mooiste hotel van Amersfoort…

Bruiloft op de Berg

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar de perfecte locatie? U bent van harte welkom in ons hotel, wij verzorgen graag met u de bruiloft van uw dromen. De liefde vieren vinden wij het mooiste wat er is, uw geluk is ons geluk. Bij ons is dan ook alles mogelijk, van de ceremonie tot een gezamenlijk diner tot een overnachting voor al uw gasten. Wilt u ons hotel komen bekijken? Ellen geeft u graag een rondleiding om samen te kijken waar uw perfecte trouwdag aan moet voldoen.

Bruiloft

“Wij denken graag met u mee om uw perfecte bruiloft te organiseren, zodat u met uw gasten de dag van uw dromen kunt beleven!”

Ellen Hop
Servicemedewerker zaalreserveringen

Offerte aanvragen
Direct contact