Berghotel Amersfoort biedt unieke mogelijkheid om kerst in de zomer te vieren

Deze zomer organiseert het Berghotel een Zomer Kerstdiner.  Kerst in 2020 was voor velen niet zoals men het feest het liefste viert. Voor ieders veiligheid werd het Kerstdiner binnen het eigen huishouden gevierd. Daarom biedt het Bergteam haar gasten de unieke kans om Kerst op 21 augustus 2021 met familie en vrienden in te halen, maar dan wel met een zomerse twist.

Zomer & kerstfeer in één

Op zaterdag 21 augustus tovert het Bergteam het hotel om tot een zomers Kerstparadijs. De warmste huiskamer van Amersfoort ruilt de glühwein in voor sangria en tuigt de kerstboom ondersteboven op. Zowel de zomersfeer als de kerstsfeer mag niet ontbreken en de gasten worden dan ook verzocht om als de mooiste versie van zichzelf te arriveren. “Kerst is een feest van verbinding en op de Berg pakken wij tijdens de feestdagen graag groot uit. Welcome Home is nu meer dan ooit van toepassing en wij kijken ernaar uit om Kerst samen met onze gasten in te halen.” aldus Thomas van Arkel, Directeur & Gastgever Berghotel.

Speciaal Zomer Kerst Menu

Het Bergteam serveert een vier- en vijfgangen Kerstdiner met bijpassend wijnarrangement en ook aan de kids is gedacht met een Kinderkerstmenu. Wie te gast wil zijn bij het Zomer Kerstdiner op de Amersfoortse Berg kan tot woensdag 18 augustus reserveren op Berghotel.nl. Het Berghotel gaat hierbij voor de volledige Kerstbeleving en zouden het erg waarderen als iedere gast zich op zijn/haar mooist heeft gekleed. Het belooft een onvergetelijk culinair diner te worden en een unieke ervaring, zoals men van het Berghotel mag verwachten.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Over Berghotel Amersfoort
Het Berghotel is sinds 1903 een kenmerkende ontmoetingsplaats voor Amersfoort en omgeving. Vroeger voor de elite, nu voor iedereen. In het hotel kan men verblijven met toeristische hotelarrangementen, maar ook zakelijk overnachten. Verder heeft het 16 vergaderruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, twee prachtige ruimtes voor een feest of partij en een brasserie met adembenemend terras. In het Berghotel kan men persoonlijke service verwachten, met de gastvrijheid van toen en de luxe van nu.

 Neem voor meer informatie contact op met: 

Thomas van Arkel, Directeur & Gastgever
thomas.vanarkel@berghotelamersfoort.nl of + 31 (0)33 422 42 22

Utrechtseweg 225 – 3818 EG Amersfoort – www.berghotel.nl

Berghotel Amersfoort is te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.