MVO & Duurzaamheid

“Gastvrijheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan hand in hand…”

Op de Berg staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Als hotel en als Bergteam hebben we veel liefde te geven in de vorm van persoonlijke aandacht, meedenken en waar mogelijk een speciaal aanbod voor non-profit organisaties. Wilt u een maatschappelijke actie met het Berghotel delen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

NEEM CONTACT MET ONS OP
.
LEES MEER OVER ONS
Fietsen en wandelen Amersfoort hotel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is alles omvattend, van duurzaamheid tot steun aan een goed doel. Amersfoort is steeds duurzamer aan het worden. Het ene na het andere groene initiatief duikt op en inspireert de volgende ondernemer, inwoner of bezoeker om duurzame keuzes te maken. Samen maken we onze CO2 voetafdruk kleiner.

Wij gaan voor goud met Green Key! Houd de ontwikkelingen in de gaten…

Green Key op de Berg

Wanneer een bedrijf Green Key gecertificeerd is voldoet het aan diverse eisen in de bedrijfsvoering ten opzichte van duurzaamheid. Denk aan LED verlichting, minder printen en zonder waste voedsel produceren. Al die zaken dragen bij aan een beter milieu en een groenere toekomst.

Meet the Green Key Team

Samen staan we sterk

Netwerkontbijt Ronald McDonald Huis Utrecht

Het Ronald McDonald Huis Utrecht hield op 18 november ’21 een netwerkontbijt bij ons op de Berg. Agatha Kleis, Manager Ronald McDonald Huis Utrecht, belde Thomas en het was zo geregeld, fijn om elkaar op deze manier te ontmoeten.

Meer over dit doel
.

EET met je hart

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 66% van de 80-plussers zich eenzaam voelt en dit soort ervaringen mist. Stichting ‘Met je hart’ laat dit niet gebeuren en organiseert structureel ontmoetingen in de horeca voor kwetsbare ouderen. Ook het Berghotel doet mee en mag Amersfoort-zuid representeren in december.

Meer over dit doel
.

Keistad Veilingen

Een gaaf maatschappelijk project mét en door de bedrijfsleden van Content Amersfoort! Een project waarmee zij enkele Goede Doelen en initiatieven in en rondom Amersfoort steunen. Wij hebben natuurlijk meegedaan door een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen te sponsoren.

Meer over dit doel
.
Thomas van Arkel Directeur Berghotel Amersfoort

“Op de Amersfoortse Berg bent u de koning te rijk. Wij verwelkomen u graag voor een comfortabel verblijf, zakelijke bijeenkomst en culinair diner. Dit doen wij met de gastvrijheid van toen en de luxe van nu.”

Wij maken graag kennis met u en geven u graag een rondleiding om de uitgebreide mogelijkheden van het Berghotel toe lichten.

Thomas van Arkel
Directeur Berghotel

Direct contact