Over ons

“Over ons en uw tweede thuis”

Welkom, leuk dat u over ons wil lezen! Het Berghotel, gelegen op de Amersfoortse Berg, is een karakteristiek familiehotel met een bijzondere naam in de omgeving. Al sinds 1903 staat het bekend om haar gastvrije karakter en sfeervolle ambiance. In ons hotel ontvangen wij u als familie, of u nu komt overnachten, vergaderen of uit eten in onze Brasserie. Wij, het Bergteam, verwelkomen u met de gastvrijheid van toen en de luxe van nu. Met veel plezier stel ik ons team aan u voor. Ik garandeer u dat wij uw bezoek aan ons hotel tot een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Thomas van Arkel
Directeur & Gastgever

Aan het roer

Thomas van Arkel
Thomas van ArkelDirecteur
Mariska Lourens
Mariska LourensCommercieel Manager
Ben Gerrits
Ben GerritsOperationeel Manager

Herkenbare gezichten

Front Office

Achter de receptie treft u onder leiding van Maureen van Looijengoed, Front Office Manager, Nikki, Paulien, Maud, Maaike, Puck, Sanne en Sam. Tussen 23 en 7 uur is de nachtportier Matthijs, Colin of Michael bij de receptie aanwezig.

Bediening

In de Brasserie ontmoet u het bedieningsteam onder leiding van Supervisors Bediening Miriam van Nieuwenhuijzen-Meij en Celinde Spoel en servicemedewerkers Peter, Björn, Bert, Arezou, Tosca, Erlin en Deryl.

Keuken

Uw servies en ontbijt, lunch en diner worden verzorgd door de keukenbrigade onder leiding van Chef Dave van Zalinge. Zijn team bestaat uit zelfstandig werkend koks Marcel, Edward en David en in de spoelkeuken Hakim en Vadim.

Achter de schermen

Kirsten Kooijman- Smit
Kirsten Kooijman- SmitGuest Relations & Reservations Manager
Ellen Hop
Ellen HopServicemedewerker Reserveringen
Mirthe Lindeboom
Mirthe LindeboomMarketing Manager
Thomas van Arkel Directeur Berghotel Amersfoort

“Op de Amersfoortse Berg bent u de koning te rijk. Wij verwelkomen u graag voor een comfortabel verblijf, zakelijke bijeenkomst en culinair diner. Dit doen wij met de gastvrijheid van toen en de luxe van nu.”

Wij maken graag kennis met u en geven u graag een rondleiding om de uitgebreide mogelijkheden van het Berghotel toe lichten.

Thomas van Arkel
Directeur Berghotel

Direct contact