Over ons

“Over ons en uw tweede thuis”

Welkom, leuk dat u over ons wil lezen! Het Berghotel, gelegen op de Amersfoortse Berg, is een karakteristiek familiehotel met een bijzondere naam in de omgeving. Al sinds 1903 staat het bekend om haar gastvrije karakter en sfeervolle ambiance. In ons hotel ontvangen wij u als familie, of u nu komt overnachten, vergaderen of uit eten in onze Brasserie. Wij, het Bergteam, verwelkomen u met de gastvrijheid van toen en de luxe van nu. Met veel plezier stel ik ons team aan u voor. Ik garandeer u dat wij uw bezoek aan ons hotel tot een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Ben Gerrits
Directeur & Gastgever

Op de Amersfoortse Berg is écht iedere van harte welkom. Ons hotel is al bijna 120 jaar een ontmoetingsplek en tweede thuis voor al haar gasten. Wij kunnen uren blijven praten over hoe belangrijk wij u, onze gasten, vinden en wat het voor ons betekent om al zo lang de warmste huiskamer van Amersfoort te mogen zijn. Dat doen we met liefde, maar nog liever willen we zien wat u over ons wil weten!

Waar wilt u meer over weten?

Het Bergteam

Het Bergteam is een grote familie met allemaal een groot hart voor het Berghotel en haar gasten, ieder met zijn of haar eigen specialiteit en expertise. Er is altijd plek voor meer gastvrije toppers in ons team!

Bergteam
.
Vacatures

De omgeving

Vanaf de Berg zijn eindeloze bijzondere plekjes te vinden. Denk aan waanzinnige natuurgebiedend, de schitterende binnenstad en meer dan 350 monumenten die uw bezoek aan de Keistad zullen betoveren.

Omgeving
.
Bereikbaarheid

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer over ons hotel weten? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen! Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen of e-mailen.

Vragen
.
Contact
Berghotel Amersfoort Historie

Ons verhaal – toen…

Het Berghotel en haar warme uitstraling en karakter is te danken aan de rijke historie, die in iedere ruimte nog steeds voelbaar is. Het begon allemaal in het jaar 1880…

Lees over onze historie

En nu: het laatste nieuws op de Berg

Benieuwd naar onze bedrijfscultuur?

Welcome Home, where we are Kindest Together 

Het Berghotel is de warmste huiskamer van Amersfoort. Hier mag écht iedereen zich thuisvoelen. Wij geloven dat thuisgevoel begint bij het onszelf, het Bergteam. Wij zijn daarom met trots aangesloten bij de Kindest Together beweging. Door aardig te zijn en samen te werken kunnen wij met oprechte aandacht onze gasten, klanten, boekers en leveranciers welkom thuis heten.

Lees verder…

“Op de Amersfoortse Berg bent u de koning te rijk. Wij verwelkomen u graag voor een comfortabel verblijf, zakelijke bijeenkomst en culinair diner. Dit doen wij met de gastvrijheid van toen en de luxe van nu.”

Wij maken graag kennis met u en geven u graag een rondleiding om de uitgebreide mogelijkheden van het Berghotel toe lichten.

Ben Gerrits
Directeur Berghotel

Direct contact