Omgetoverde kamers

Het is weer hoog tijd voor een update over onze Gouden Metamorfose! In onze laatste update heeft u gelezen en gezien hoe onze begane grond van de klassieke witte entourage werd omgetoverd in een warme nieuwe huisstijl, met Hague Blue, antraciet en goud in de schijnwerper. In deze tijd waarin u vanwege minder dan normaal van onze hotelkamers heeft kunnen genieten, heeft het Bergteam de creatieve pet op gezet en is ijverig te werk gegaan met schilderwerk en restyling in onze hotelkamers. Fase twee van de Gouden Metamorfose zouden we kunnen zeggen. Wanneer we u straks weer veilig en in grote getale hartelijk mogen verwelkomen bij ons in het Berghotel, ervaart u tijdens uw verblijf weer een beetje meer van dat warme thuisgevoel dat we u zo graag geven. Wij nemen u graag mee in de ontwikkelingen, leest u mee?

Deluxe kamers

Begin 2020 zijn we van start gegaan met het omtoveren van de eerste Deluxe kamer. Deze warme hotelkamer, met compleet nieuw design en voorzien van prachtig meubilair werd en wordt door u bijzonder goed ontvangen. Uw tips en complimenten hebben we geruime tijd verzameld om er voor u een echt tweede thuisgevoel te kunnen creëren. Met deze feedback was ons plan helder: alle Deluxe Kamers krijgen een metamorfose, ieder op zo’n wijze dat het voor u de perfecte plek is voor ontspanning, rust en inspiratie.

Toen Covid-19 zich aankondigde wijzigde de koers en hebben we gekozen eerst zelf aan de slag te gaan in onze vergaderruimtes en de comfort kamers. Nu hebben we voor onze Deluxe Kamers ons plan aangepast, waarover snel meer! Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Comfort kamers

Zoals eerder genoemd is het Bergteam niet bij de pakken neer gaan zitten. Dit was de kans om onze klassieke comfort kamers een nieuwe look & feel te geven. Een rustige set van aardetonen becomplimenteren de kamers in hun knusse sfeer. Onze toppers uit de bediening en banqueting en zelfs collega’s uit het mooie Zwolle hebben weken lang iedere kamer voorzien van nieuwe kleuren.

Superior kamers en de Bruidssuite

Ondertussen gaan we nog vrolijk door met schilderen, wij hebben de smaak te pakken. De Bruidssuite heeft een eigen upgrade gekregen en nu is de eerste proefkamer van onze Superior Suite een feit. Ook hier komt onze lievelingskleur Hague Blue weer terug en hebben we een verrassingselement in petto. Het is extra bijzonder dat wij als gastgevers onze liefde voor u, onze gast, nu op deze manier kunnen tonen.

Wij kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen en kijken uit naar uw vrolijke reacties. Middels onze nieuwsbrief en nieuwsberichten als deze zullen wij u op de hoogte blijven houden. Stiekem hopen we natuurlijk dat de maatregelen het toelaten dat u gauw weer vertrouwd bij ons kunt komen verblijven. Indien u klachtenvrij bent en toch graag een overnachting bij ons wil boeken garanderen wij een veilig verzorgd verblijf voor u. Let wel: indien u graag een van bovenstaande kamers die net een metamorfose hebben ondergaan wilt boeken, geef dit bij uw reservering bij ons aan.

Kamer boeken