Berghotel verwelkomt: Famille Lalaurie

Leuk nieuws: onze nieuwe huiswijnen van Domaine Lalaurie zijn binnen en wat zijn ze mooi! Vanaf vanaf vandaag is de ‘Berghotel Selectie’ wijn de Mas Des Lauriers, in wit, rosé en rood verkrijgbaar in de brasserie en bar van het Berghotel. De wijnen zijn IGP Coteaux de Narbonne geclassificeerd en afkomstig uit regio Languedoc.

De wijnen zijn afkomstig uit regio Languedoc en  IGP Coteaux de Narbonne geclassificeerd. Dat houd in dat in dit geval de Coteaux de Narbonne een afgebakend gebied is waarin bepaald is welke druivenrassen er geproduceerd zijn.

De rode wijn is een mooie mix van de volgende druivenrassen: marselan (40%), merlot (30%), cabernet franc (20%) en cabernet sauvignon (10%). “Het is een aangename wijn met tonen van rood fruit (bramen, bessen, kersen) en wat viooltjes. In de smaak rijp fruit en ronde aroma’s en tannines.

De witte wijn is grotendeels gemaakt van druivenras sauvignon blanc, maar liefst 85%. De overige 15% is van chardonnay (10%), en colombard (5%). “In de geur veel bloemaroma’s waaronder roos, maar ook fruitigheid in de vorm van ananas, citrus en passievrucht komt in de smaak terug met een vleugje molligheid aan het einde.”

Ten slotte hebben we te maken met een ronde frisse evenwichtige rosé, van 40% grenache , 40% cinsault eb 20% syrah. “Hij is zalmroze, heeft intense fruitige aroma’s die doen denken aan bosaardbeien en heeft een goede zuurgraad.”

Bron: www.wijnimportbart.nl

“Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en zetten daarvoor graag een stapje extra!”

Miriam en Celinde
Supervisors Bediening

Reserveer uw tafel
Direct contact