De gezichten achter uw reservering…

Ellen

Servicemedewerker Reserveringen

Met veel plezier introduceren wij ons nieuwe Bergteamlid: Ellen Hop. Per 7 september 2020 zal Ellen de functie van Servicemedewerker Reserveringen betreden. Ellen is afgestudeerd aan de HBO Hotelmanagement met een stage bij ons collegabedrijf, de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Ze is daardoor bekend met onze bedrijfscultuur en systemen. “Ontzettend blij om in dit mooie hotel aan de slag te gaan en uw bijeenkomsten te mogen organiseren! Kennismaken? Leuk! U bent van harte welkom voor een kop koffie.” Met haar affiniteit voor de horeca én ervaring met onze bedrijfscultuur is Ellen de ideale opvolger van Maureen.

Maureen

Supervisor Front Office & Back Office

Maureen zal per 7 september 2020 de functie van Supervisor Front Office & Back Office invullen. Maureen is gediplomeerd in Front Office Management en is met haar opgebouwde ervaring in het Berghotel naar haar nieuwe uitdaging toe gegroeid. “Super blij met deze nieuwe functie, een nieuwe uitdaging in ons gezellige team. Ook ben ik blij dat ik mijn taken mag overdragen aan Ellen, ik heb er alle vertrouwen in dat zij uw bijeenkomsten goed zal organiseren.” Maureen draagt zorg voor uw kamer reservering en de aansturing van het Front Office team.

Boekt u regelmatig uw kamer of vergaderruimte bij ons of heeft u een bijzondere gelegenheid om door te spreken? Maureen en Ellen maken graag kennis tijdens een kop koffie! U kunt hen mailen door op het envelopje onder de foto te klikken of bellen naar 033 – 422 4222. Voor Maureen kiest u nummer ‘1’ en voor Ellen kiest u nummer ‘2’ in het keuzemenu. Voor online contact vult u het contactformulier in.