Magical Meeting

Vergaderen op het hoogste niveau doet u op de Amersfoortse Berg. Het Bergteam is klaar voor een schitterend 2020. Daarom geven wij u vijf gouden tips voor een Magische Meeting.

Teamwork makes the dreamwork

Tijdens uw vergadering wilt u tot beslissingen komen. Daarom is het van belang dat alle neuzen naar dezelfde richting wijzen. Teambuilding activiteiten of een simpele ijsbreker aan het begin van de meeting is daarom een perfecte manier om een uiterst effectieve meeting te hebben.
Voorbeeld: kies één persoon uit de groep. Iedereen noemt om de beurt de naam van de gekozen persoon en geeft diegene een compliment. Dan wordt de volgende persoon gekozen en zo gaat men door tot de hele groep van iedereen een compliment heeft gekregen.  

Meeting inspirations

Wanneer u gezamenlijk tot inspiratie wil komen of de meeting levendig wil houden is het goed om af en toe van de stoelen af te komen en een spel te spelen. Zo is bijvoorbeeld ping pong een goed spel voor nieuwe focus, kan een puzzel helpen bij frisse concentratie of is voor grote plannen bouwen met lego een hele leuke manier om tot een succesvol resultaat te komen.

We like to move it move it

Vergaderingen kunnen soms lang duren. Onderzoek wijst uit dat de meeting tot 30% sneller en effectiever zijn wanneer men staat tijdens het vergaderen! Naast staan kan een wandeling in de frisse buitenlucht ook goed zijn voor de voortgang van de vergadering. Hierbij is 20-30 minuten de perfecte duur.

Choose good food

Voeding heeft een belangrijke invloed op de prestaties tijdens de vergadering. Je brein heeft diverse stofjes nodig om extra focus en concentratie te krijgen. Zo zijn bijvoorbeeld pure chocolade, noten en zaden en een banaan goede tussendoortjes om geconcentreerd te blijven. Voor een effectieve vergadering is bladspinazie met vis een mooi voorbeeld van een goede lunch. Ook is het goed om koffiegebruik te beperken tot 2 à 3 kopjes per dag en verder vooral water, thee en bijvoorbeeld een energizing smoothie te drinken.

Are you being served?

Laat het Bergteam u ontzorgen! Al uw vergaderwensen, van AVG tot hapjes, tot teambuilding activiteiten, worden door ons verzorgd. Er wordt gedacht aan alles voor een volledig verzorgde bijeenkomst. Zo kunt u van entree tot aurevoir in alle comfort focussen op uw vergadering. Wilt u een vergadering bij het Berghotel organiseren? Bekijk hier alle vergaderarrangementen, vergaderruimtes, vergaderfaciliteiten of neem direct contact op met Maureen. Zij denkt graag met u mee over de mogelijkheden en doet haar uiterste best om uw wensen te laten uitkomen.