Stel uw eigen kerstpakket samen!

De kerstdagen zijn het perfecte moment voor een waanzinnige blijk van waardering. Verwennen, verrassen en een snufje goud toevoegen is waar het Bergteam al sinds 1903 in uitblinkt. Mogen wij uw kerstpakket dit jaar verzorgen?

Een persoonlijk en feestelijk kerstpakket heeft alle ingrediënten: een beleving, iets lekkers en een mooi aandenken aan het afgelopen jaar. Om die drie te laten aansluiten bij uw team, uw wensen en niet onbelangrijk; uw budget, hebben wij een mooie verzameling met mogelijkheden voor u verzameld.

Gelijk naar special

Wat kunt u uw medewerkers geven?

Uw kerstpakket kunt u zelf samenstellen. De mogelijkheden variëren van een cadeaubon tot een chique waterfles tot een unieke Amersfoort verjaardagskalender. Op een rijtje:

 • De Amersfoort verjaarkalender
  Deze verjaarkalender is tijdloos, uniek en voor iedereen die Amersfoort net zo wonderschoon vindt. Met tekeningen van de enige echte Inge Vos (Amersfoortse Gidsen) en op de voorzijde een limited edition tekening van ons eigen Berghotel. 
 • De Berghotel waterfles
  Dit glazen pareltje is een pronkstuk voor op de eettafel. Met de gouden schroefdop en het Berghotel kroontje krijgt ieder glaasje water een extra dimensie.
 • De Berghotel cadeaubon
  Dit is natuurlijk onze hardloper, de cadeaubon voor een overnachting, high tea of diner. De cadeaubon is onbeperkt geldig en belooft een waanzinnige herinnering aan de Kerstdagen. Als dat geen perfect cadeau is!
 • Mondriaan merchandise
  Wij zijn trots ambassadeur van het Mondriaanhuis en in onze Mondriaanvitrine staan een aantal prachtige items voor liefhebbers. Zo hebben we manchetknopen, een sjaal en een vlinderdas voor u als optie om het kerstpakket kleur te geven.
 • Wie zoet is krijgt lekkers
  Ten slotte heeft ieder kerstpakket een versnapering nodig. U heeft keuze uit onze Berghotel Selectie wijnen, het bierpakket van Brouwerij ‘t Mirakel en een theepakket van Teastreet.

Heeft u zelf een idee of wilt u even overleggen? Graag! Wij denken met liefde even mee en zorgen zo samen voor een feestelijk kerstpakket.

[contact-form-7 id=”16087″ /]