Het najaar staat voor u klaar…

Plan een afspraak in

“Ja, het is even stil geweest in de wereld van fysieke zakelijke bijeenkomsten, maar er gloort licht aan de horizon! Onze branche heeft zich ingezet op een ‘heropening’ in september. Wilt u uw bijeenkomsten weer gaan inplannen voor het najaar? Ik nodig u graag uit voor een kop koffie om samen naar de toekomst te kijken. Zo kunnen we u gelijk onze oplossingen binnen de coronamaatregelen aan u laten zien en de mogelijkheden doornemen voor uw bijeenkomsten bij het Berghotel. Wist u bijvoorbeeld dat wij een Studio setting hebben geïnstalleerd? Of heeft u al van onze Hybrid Meetings gehoord?

Wij zijn er klaar voor en kijken er ontzettend naar uit om u te ontvangen in de warmste huiskamer van Amersfoort.”

Hoe drinkt u uw koffie graag?

Maak een afspraak met Mariska om samen naar de toekomst te kijken terwijl u geniet van een kop koffie. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

Plan een afspraak in
Mariska Lourens Commercieel Manager Berghotel

Mariska Lourens
Commercieel Directeur

Boek op tijd, wij verwachten het najaar gauw vol te boeken

We noemen het een heropening, want zo voelt het toch wel na een stille periode. We hebben echter niet stil gezeten en we zijn dankbaar dat we al deze tijd open mochten blijven. In het afgelopen jaar hebben we goed contact gehouden, u digitaal of telefonisch gesproken en op een veilige manier ontmoet in ons hotel. Het is natuurlijk niet geweest wat we gewend zijn, want wegens covid-19 hebben uw vergaderingen, trainingsdagen en andere zakelijke bijeenkomsten weinig tot niet plaatsgevonden. Dit lijkt in het najaar gelukkig anders te worden!

Daarom willen wij u vast vragen rekening te houden met de aankomende ‘drukte’. Niet de drukte zoals we die hebben gekend, maar binnen de veiligheid van de geldende maatregelen. Denk hierbij aan luchtcirculatie, 1M5 opstellingen en andere verantwoorde aanpassingen. Het lijkt erop dat onze vergaderruimtes in het najaar snel volgeboekt zullen zijn. Men kan immers niet wachten om weer aan de slag te gaan!

Plan een afspraak in