Hotelkamers

“Boek uw favoriete hotelkamer voor een stijlvol verblijf.”

Uw hotelkamer in Amersfoort boeken? Of u nu voor een zakelijke overnachting komt of voor een weekendje weg in onze mooie stad, het is voor ons belangrijk dat u zich thuisvoelt. U kunt daarom kiezen uit diverse stijlen hotelkamers, er is altijd wel iets wat bij u past. Iedere kamer beschikt over de benodigdheden voor een comfortabel verblijf. Wilt u onze omgeving ontdekken? Bekijk dan ook eens onze arrangementen.

Boek uw favoriete hotelkamer en kijk uit naar een heerlijk verblijf op de Amersfoortse Berg!

Boek direct
Bekijk arrangementen

Comfort Double

Onze stijlvolle comfort kamer is van alle gemakken voorzien. De warme kleuren creëren een fijn thuisgevoel. U kunt in alle rust genieten van uw verblijf in het Berghotel.

Kamer boeken
Kamer bekijken

Deluxe Twin

De Deluxe Twin kamer is een modern chique kamer met paarse en zilveren details. Het comfortabele twin bed, de riante zitgelegenheid en de ruime badkamer zijn van alle gemakken voorzien.

Kamer boeken
Kamer bekijken

Superior Twin

In deze kamer heeft u profijt van een ruim oppervlak met een comfortabel twin bed. Het fris ingerichte interieur geeft de kamer een moderne twist. De zithoek maakt de kamer ook geschikt voor een langer verblijf.

Kamer boeken
Kamer bekijken
Hotelkamer boeken Amersfoort

Comfort Single

Deze stijlvolle Comfort Single kamer is van alle gemakken voorzien. De warme kleuren creëren een fijn thuisgevoel. U kunt in alle rust genieten van uw verblijf in het Berghotel.

Kamer boeken
Kamer bekijken

Superior Single

De Superior Single kamer is een zeer ruime eenpersoonskamer. De fris moderne kamer met haar elegante design is ruimtelijk en licht. De luxe faciliteiten zorgen voor een superieur verblijf.

Kamer boeken
Kamer bekijken

Bruidssuite

In de romantische Bruidssuite komt u helemaal tot rust en kunt u nagenieten van uw bruiloft. Vier uw huwelijk in stijl in de exclusieve suite, voorzien van een kingsize hemelbed en jacuzzi.

Kamer boeken
Kamer bekijken
Longstay Suite lang verblijf Berghotel Amersfoort

Junior Suite

Deze stijlvolle Junior Suite is voorzien van een woongedeelte en een slaapgedeelte welke u kunt openzetten en afsluiten. Zo is de suite volledig uitgerust met alle faciliteiten voor een lang verblijf.

Kamer boeken
Kamer bekijken
Mindervalide invalide hotelkamer Amersfoort

Mindervalide Kamer

Onze mindervalide kamer is speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers voor een comfortabel en veilig verblijf. Met de extra hulpstukken en ruimte is ook uw verblijf van alle gemakken voorzien.

Kamer boeken

Heeft u behoefte aan een rustige werkplek?

Huur een Kantoorkamer

Wij bieden, speciaal voor thuiswerkers, onze hotelkamers als kantoorruimte of flexwerk plek aan. Neem contact met ons op om een Kantoor Kamer te boeken door te mailen naar welkom@berghotelamersfoort.nl of te bellen naar 033-4224222.

€ 50,00 per dag
(tussen 08:00 uur en 18:00 uur)

.

De voordelen op een rijtje

✔ Rustige omgeving
✔ Comfortabele werkplek
✔ Koffie en thee faciliteiten
✔ Vrij parkeren
✔ Gratis Wi-Fi
✔ Gebruik fitnessruimte
✔ Bureau
✔ Stroompunten

Kantoor Kamer flexwerken kort overleg Amersfoort
Maureen Receptie Berghotel

“Wij verzorgen uw verblijf graag op een persoonlijke manier. Tijdens uw bezoek leren wij u en uw wensen graag beter kennen!”

Maureen van Looijengoed
Front Office Manager

Kamer boeken
Direct contact