Hotel Hygienics

Met onze hygiëne formule dragen we zorg voor een veilige en hygiënische omgeving

Zo zijn ons hotel én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren we contactpunten de hele dag door en hebben we aanpassingen gedaan in ons culinair assortiment. Onze Manager on Duty houdt alles nauwlettend in de gaten, adviseert medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

De 7 huisgewoontes

1. Afstand
Het hotel en onze persoonlijke service is ingericht op de 1,5 meter social distancing norm. Op sommige plekken hebben we daardoor restricties moeten invoeren.

2. Rechts
Bij het Berghotel geldt ‘Altijd rechts is always right’. Door altijd rechts te lopen houden we rekening met 1,5 m afstand.

3. Routing
De routing in ons hotel is aangepast en we spreiden aankomst-, pauze- en vertrekmomenten, zodat we zoveel mogelijk voorkomen dat gasten elkaar kruisen.

4. Contact
De hele dag door desinfecteren wij alle contactpunten in het hotel. Tevens adviseren we gasten gebruik te maken van tissues bij het openen van deuren en het aanraken van displays en stellen we desinfecterende hand gel beschikbaar op verschillende plekken.

5. Culinair
We hebben aanpassingen gedaan in onze brasserie en de manier van presenteren/serveren, zodat onze gasten hier op een veilige manier van onze culinaire kaart kunnen genieten. Van 14 december tot en met 19 januari is onze brasserie helaas gesloten.

6. Communicatie
We communiceren, adviseren en inspireren pro-actief, zowel in het hotel (contactloos) als online op onze website en via social media.

7. Controle
Onze Hotel Hygienics Manager houdt alles nauwlettend in de gaten, adviseert medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Ook bij uw bijeenkomst zorgen wij voor een veilige en hygiënische omgeving

Hotel Hygienics en uw bijeenkomst

Uw bijeenkomsten faciliteren wij graag, uiteraard binnen de maatregelen. Wanneer wij 1M5 bijeenkomsten faciliteren in onze ruimtes proberen wij onze capaciteit zo goed mogelijk te benutten. Dit is mede mogelijk door het gebruik van de FILO methode. Deze is toepasbaar in de opstellingen school, examen en theater. In deze video laat Ellen zien hoe dat er uit ziet.

Vraag uw offerte aan

“Samen zorgen we voor een veilige omgeving”

In ons hotel is iedere dag een Manager on Duty aanwezig. Bij de receptiebalie kunt u zien wie dat is. De Manager on Duty is er om medewerkers en gasten te adviseren en om samen te zorgen dat de maatregelen worden nageleefd.

Thomas van Arkel
Directeur & Gastgever

Direct contact
Thomas van Arkel Directeur Berghotel Amersfoort