Hoofd Technische Dienst

Bij Berghotel Amersfoort zijn we op zoek naar een Hoofd Technische Dienst die ons Bergteam op fulltime basis komt versterken.

Ben jij zelfstandig, handig, oplossings- en gastgericht? Denk je altijd na over hoe iets beter, handiger of slimmer kan? Ja, ja, ja, ja? En nog een ja, ja en ja? Dan is deze vacature iets voor jou!

De functie

Als Hoofd Technische Dienst leid je de werkzaamheden in de technische dienst ten behoeve van het in operationele staat houden van (de voorzieningen op) de locatie en het pand. Zo verricht je zelf reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, stel je de onderhouds- en prioriteitenplanning op en treed je in voorkomende gevallen op als adviseur van de directeur voor grootschalige projecten (denk aan: verbouwingen, renovaties, vervangingen van apparatuur e.d.). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer – en de borging van de veiligheidsaspecten binnen het Berghotel.

Jíj bent de schakel tussen de gasten, jouw collega’s en het aanzicht van ons hartverwarmende Berghotel. Je kan ad hoc schakelen, je hebt brede kennis van technische installaties en staat te allen tijde klaar om klussen te verrichten. Service staat hoog in het vaandel en is onze kernwaarde. Jij als Hoofd Technische Dienst kan en mag dan ook niet ontbreken in ons hechte Bergteam!

Wat vragen wij?

 • Je bent fulltime (38 uur per week) en flexibel inzetbaar;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de gastvrijheidssector;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amersfoort en in noodgevallen oproepbaar;
 • Je bent flexibel, stressbestendig en een kei in plannen en organiseren;
 • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
 • Een gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
 • Een warm en gezellig team dat voor elkaar klaar staat;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Contact en solliciteren
Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen naar Thomas van Arkel, Directeur Berghotel, via thomas.vanarkel@berghotelamersfoort.nl 

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én onze organisatie, maar heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Thomas via bovenstaand e-mailadres. Of kom even langs bij het Berghotel, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij

Berghotel Amersfoort is een karakteristiek hotel uit 1903, gelegen op de Amersfoortse Berg. Het Bergteam verzorgt hier iedere dag een comfortabel én gastvrij verblijf voor gasten in de brasserie, vergaderruimtes en hotelkamers. Gasten kennen ons om de klassieke gastvrijheid en de bijzondere, magische en nostalgische sfeer. We worden dan ook met trots de warmste huiskamer van Amersfoort genoemd. Het hotel is ingericht op een moderne manier, met de charme van de afgelopen eeuw bewaard. De 88 kamers hebben een moderne inrichting waarbij gebruik is gemaakt van innovatieve materialen en kleuren om ze een heel eigen sfeer te geven. Van trouwen tot vergaderen, van culinair dineren tot een overheerlijke high tea en van zakelijk bijeenkomen tot feesten. Alles is mogelijk bij het Berghotel!

Berghotel Amersfoort is in 2020 erkend als één van de “Best Workplace” kandidaten! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.