Herfstvakantie in Amersfoort

Herfstvakantie 2020 – Amersfoort. Deze herfstvakantie wordt het echt herfstig weer. Heerlijk om onze keistad te ontdekken! Amersfoort is een bijzonder  vakantieadres en het Bergteam kan niet wachten om u mee te nemen in onze schitterende omgeving. Kirsten, onze Guest Relations Manager, woont al jaren in Amersfoort met haar man en drie kinderen. Speciaal voor uw herfstvakantie heeft zij de favoriete activiteiten van haar gezin op een rijtje gezet. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op een aantal hoogtepunten van uw vakantie in Amersfoort. Tijdens uw verblijf in de herfstvakantie geniet u in het hotel van bockbier, het Wild Menu en onze prachtige veelkleurige omgeving.

Familie uitjes

In Amersfoort is van alles te doen. Weer of geen weer, een bezoek aan DierenPark Amersfoort, waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren door kunt lopen, is altijd een geslaagde dag! Ook een bezoek aan het Mondriaanhuis, waar iedereen iets leert over het leven van Piet Mondriaan in het dynamische museum én waar u zelf een Mondriaan kunstwerk kunt maken is echt een creatieve belevenis. Tot slot is op een mooie dag het beklimmen van de Onze Lieve Vrouwetoren een letterlijk hoogtepunt, om de prachtige keistad van grote hoogte te aanschouwen!

Historisch centrum

Ontdek de geheimen van onze idyllische binnenstad. Als de Muurhuizen konden praten… Met een toffe stadswandeling ziet u de mooiste plekken in Amersfoort en ontdekt u wat ze zo bijzonder maakt. Zo komt u langs de Koppelpoort, de Kamperbinnenpoort, de Onze Lieve Vrouwetoren, de fameuze Amersfoortse Kei en de muurhuizen. Geniet van de gezellige sfeer op de levendige pleinen op één van de terrasjes.

Natuurgebieden

De Amersfoortse natuur is een parel, zeker in de herfst. Amersfoort heeft schitterende natuurgebieden om te wandelen of fietsen! U kunt bij ons een byAr of een reguliere fiets huren. Naast fietsen ligt het natuurgebied Klein Zwitserland op steenworp stand van het Berghotel. Ideaal om even de benen te strekken of om een frisse neus te halen.

Berghotel Amersfoort

Uw verblijf op de Amersfoortse Berg is de ideale manier om de herfstvakantie te vieren. Helemaal nergens over na denken tijdens uw vakantie? Dan is ons all-inclusive arrangement voor u perfect. Zelf op onderzoek uit? Kijk dan eens naar onze ‘Staycation’ arrangementen voor een midweek- of weekendverblijf. Voor het ultieme herfstgevoel boekt u het Wild Arrangement. Uiteraard geeft ons Bergteam u graag tips voor verdere activiteiten in en om Amersfoort. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen!

Berghotel Amersfoort is ook wel bekend als de warmste huiskamer van Amersfoort. De gezellige gastvrije sfeer maakt het een huiselijke plek om heerlijk samen te ontspannen. Ook in deze herfstvakantie wordt extra rekening gehouden met de kids en natuurlijk ook met de ouders. Voor de allerkleinsten begint het al met een kids check-in en een eigen formulier én een kaart om te versieren. Er zijn spelletjes, kleurplaten en er zijn leuke activiteiten voor de kids voor uren speelplezier. Wilt u alvast plannen, maar twijfelt u over de risico’s? U mag uw boeking tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren of verplaatsen. Zo kunt u met een gerust hart uitkijken naar een mooie vakantie in eigen land!

Hotelarrangementen