Gouden missie

“Neem deel aan onze Gouden Missie”

Wat leuk dat u op deze Gouden Missie pagina bent gearriveerd! Dat betekent waarschijnlijk dat u al het één en ander vernomen heeft over onze Gouden Missie. Om toch zeker te zijn dat u helemaal op de hoogte bent, nemen we u nog even kort mee in ons verhaal.

Hotelkamer boeken AmersfoortHotelkamer boeken Amersfoort

Bekijk het voor- en na resultaat wat wij met uw toezegging kunnen realiseren.

Berghotel Amersfoort

Op de Amersfoortse Berg pronkt al 118 jaar het prachtige Berghotel. De charme van de leeftijd van onze oude dame brengt ook een noodzaak tot vernieuwing met zich mee. In mei 2019 is het verhaal van het Berghotel begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Ons hotel kreeg een nieuwe look & feel en we hebben de begane grond in haar glorie hersteld. Met als basis de vertrouwde kleur Hague Blue en de gouden details daaromheen is onze huisstijl kenmerkend voor het warme huiskamer gevoel en het gouden randje aan een comfortabel verblijf.

Nu is in ons plan de volgende fase gearriveerd, het renoveren van de 39 deluxe hotelkamers en een aantal longstay suites voor een magisch verblijf. Ondanks de huidige omstandigheden waarin ook hotels hard geraakt worden door de effecten van de Coronacrisis zien we de noodzaak én kans om ons plan niet uit te stellen. De hiervoor benodigde financiële middelen willen we ophalen via een crowdfunding platform. Om van start te kunnen gaan, peilen we eerst graag de reacties en potentiële bijdrage van onze warme contacten. Bij verkoop van 200 vouchers hebben we we een groot genoeg draagvlak gerealiseerd en kunnen we onze Gouden Missie voortzetten op CrowdAboutNow.nl.

Steunt u ons in onze Gouden Missie?

Vul dan onderstaand formulier in, uw toezegging is voor ons goud waard!

    Wilt u een voucher bij ons aanschaffen om onze Gouden Missie te steunen?
    JaNee

    Indien u 'Ja' heeft gekozen verzoeken wij u dit formulier verder in te vullen.

    Ik wil alleen belangrijke informatie over dit project ontvangenIk wil informatie over dit project én jullie maandelijkse e-mails ontvangen

    Welke voucher(s) wilt u aanschaffen?