Culinair genieten in Amersfoort

Naast dat Amersfoort een prachtige stad is met veel historie is er ontzettend veel te beleven! Ook voor de echte fijnproevers zijn er speciale evenementen waar u heerlijke gerechten kunt proeven. Lijkt het u leuk om een van deze evenementen te bezoeken? Kom dan gezellig bij ons overnachten om uit te rusten na een culinaire dag!

Proef Amersfoort
Het eerste evenement dat op de agenda staat is proef Amersfoort. Van 25 tot en met 29 mei kunt u genieten van verschillende gerechten. Er zijn verschillende restaurateurs waar u kleine gerechten kunt halen. Van burgers, steak tartaar tot desserts. Op proef is er voor iedereen wat lekkers te vinden!

Lepeltje lepeltje
In het pinksterweekend vindt lepeltje lepeltje weer plaats in Amersfoort. Van 3 tot en met 6 juni kunt u hier genieten van verfijnde gerechten met live muziek. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen!

Kannen en kruiken
Bij kannen en kruiken kunt u genieten van verschillende soorten bier en wijn met complementerende gerechten. Ook hier kan de livemuziek niet ontbreken. Op dit moment is er nog geen specifieke datum voor kannen en kruiken.

Culinair arrangement
Kunt u niet naar een van deze gezellige evenementen? Kom dan bij ons culinair genieten met het culinaire arrangement! Laat u verrassen door een smaakexplosie tijdens een heerlijk viergangendiner. Boek direct ons culinaire arrangement via de knop hieronder.

Boek direct

“Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en zetten daarvoor graag een stapje extra!”

Miriam en Celinde
Supervisors Bediening

Reserveer uw tafel
Direct contact