Wildavonden, bockbier en andere leuke herfstige tips

De herfstvakantie in Nederland staat weer voor de deur, dus het is tijd om er weer even heerlijk tussen uit te gaan.
Nog geen plannen deze vakantie? Lees in deze blog de leukste activiteiten in de omgeving van Amersfoort.

Even een frisse neus halen…
DierenPark Hotelarrangement
Beleef een spannende dag in DierenPark Amersfoort. “Sta oog in oog met leeuwen, sluip door de nachtelijke jungle of klauter in de touwbaan.” DierenPark Amersfoort is elke dag geopend van 09:00 tot 18:00. Na zo’n beestachtig gezellige dag komt u voldaan terug bij het Berghotel. Geniet van een drankje uit ons Hollands Assortiment en daarna met de voeten omhoog op uw comfortabele hotelbed. Reserveer hier uw overnachting!

Klein Zwitserland
Klein Zwitserland is een prachtig bos op steenworp afstand van het Berghotel. Een heerlijke plek voor hardlopen, een herfstwandeling of een fanatieke work-out. Na afloop is het natuurlijk tijd voor een welverdiend drankje in het Berghotel.

Wijnen wijnen wijnen of toch liever bieren bieren bieren?

Wild avond bij het Berghotel
Trakteer uzelf op een culinaire avond op de Berg. Schuif aan in brasserie het Berghotel en maak een keuze uit een van de heerlijke wildgerechten. Laat u adviseren door het Bergteam in de perfecte wijn en spijs combinatie. Ervaar de gastvrijheid van het Bergteam tijdens een wildavond in het Berghotel. Het Bergteam kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen! Reserveer hier alvast uw tafel.

Brouwerij De Drie Ringen, herfstbock biertjes proeven
Stadsbrouwerij De Drie Ringen onthult de geheimen van Amersfoorts bier. Tijdens een rondleiding van een van de gastvrije professionals wordt alles uitgelegd. Sluit de dag af met een stevig herfstbiertje. Ook organiseren ze bierproeverijen. Vergeet niet van tevoren een afspraak te maken! Onze collega’s hebben ook een middagje bier geproefd tijdens een Berghotel On Tour. Lees hier hun ervaring.

Activiteiten in Amersfoort bij nat herfstweer…
Super fun
Superfun is een indoor activiteitencentrum en BBQ restaurant in Amersfoort. Of je nu zin hebt om te bowlen, lasergamen of trampolinespringen bij Superfun kan het allemaal. Kortom: Superfun biedt het ultieme vermaak voor iedereen.

Mondriaan arrangement
Piet Mondriaan (1872) geboren in Amersfoort, heeft tot zijn 8e levensjaar in Amersfoort gewoond en daarna de hele wereld rondgereisd met zijn beroemde rood-blauw-geel composities. Raak geïnspireerd tijdens een bezoek aan het Mondriaan huis. Geniet na afloop van een kopje koffie of thee met een bijpassend Mondriaan gebakje geserveerd door het Bergteam. Vergeet ook niet even een kijkje te nemen in de vitrine en prachtige Mondriaan wand in het Berghotel. Boek hier uw overnachting bij het Berghotel!