Wind tegen, de berg op, optrekken, de byAr kan het allemaal!

Het Bergteam presenteert met trots de nieuwe byAr! Deze tweewielers zijn te bijzonder om een fiets genoemd te worden. ByAr is de toekomst!

Wat is een byAr?
”De byAr is puur ontworpen om een eenvoudige vraag te beantwoorden: hoe kunnen we luxe en comfort naar een fiets brengen?” Iedere byAr wordt met de hand gemaakt en 95% van de onderdelen van de byAr zijn zelf ontwikkeld. De byAr is gemaakt van de beste materialen waardoor de levensduur van de byAr hoog is.

De werking

Wanneer u begint met fietsen en op een snelheid van 10 km per uur fietst trapt u meerdere keren achteruit. Zo is de motor gestart en kan de fietstocht beginnen!
Wilt u de opties van de trapondersteuning handmatig aanpassen? De byAr wordt ondersteund door de BitRide app! Maak een account, plaats uw telefoon in de telefoonhouder van de byAr en stel hem helemaal in zoals u het wenst. Download de app in de Appstore of in Google Play.

Duurzame trapondersteuning
De motor beschikt over meerdere standen, bijvoorbeeld bij het optrekken, tegen de wind in fietsen en bij het opgaan van een berg of heuvel. Remt u, gaat u de heuvel af of heeft u de wind in de rug in een van deze standen, dan zal de motor automatisch de batterijen weer opladen. Geen batterijen onder het bagagerekje en geen paneeltje op het stuur. De motor is nauwelijks zichtbaar en hoorbaar. Perfect voor een rustgevende fietstocht.

Te huur
Het Bergteam is trots dat wij twee exemplaren duurzame byAr hebben! Bent u ook zo enthousiast over de byAr en wilt u de byAr reserveren? Neem contact op met de receptie! Bel naar 033-422 42 22 of mail naar welkom@bestwesternamersfoort.nl