Flexwerken

“Heeft u een ruimte nodig om te flexwerken?”

In dit tijdperk van thuiswerken zijn steeds meer mensen op reis voor een enkele meeting of doen zelfs alles online. Een nieuwe werkomgeving of één zonder prikkels van buitenaf om de meeting voor te bereide kan van grote waarde zijn. Daarom hebben wij een zeer voordelig flexwerkarrangement voor u ontwikkeld waarbij u een vergaderruimte ter beschikking krijgt. Zo kunt u veilig en verantwoord flexwerken!

Bekijk flexwerk arrangement
Uit eten bij Berghotel Amersfoort

Na een dag flexwerken en overleg bent u vrij om op ons terras aan te schuiven voor uw diner. Uiteraard kunt u ook een comfortabele hotelkamer bij ons boeken. Onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunt u na een luxueus ontbijt goed uitgerust weer naar huis. Bekijk hier onze sfeervolle kamers of boek direct uw overnachting. Liever een Kantoor Kamer boeken om in alle rust aan het werk te kunnen? Hier onder leest u de voordelen van de Kantoor Kamer.

Indien u informatie wenst over een vergaderruimte verwijzen wij u graag naar ons offerteformulier, Ellen, servicemedewerker zaalreserveringen, helpt u verder en denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Kantoor Kamer

Heeft u behoefte aan een rustige werkplek?

Kantoor Kamer flexwerken kort overleg Amersfoort

Huur een Kantoorkamer

Wij bieden, speciaal voor thuiswerkers, onze hotelkamers als kantoorruimte of flexwerk plek aan. Neem contact met ons op om een Kantoor Kamer te boeken door te mailen naar welkom@berghotelamersfoort.nl of te bellen naar 033-4224222.

€ 50,00 per dag
(tussen 08:00 uur en 18:00 uur)

Bekijk kantoor kamer special

.

De voordelen op een rijtje

✔ Rustige omgeving
✔ Comfortabele werkplek
✔ Koffie en thee faciliteiten
✔ Vrij parkeren
✔ Gratis Wi-Fi
✔ Bureau
✔ Stroompunten

“U bent van harte welkom om bij ons te flexwerken. Wij voorzien graag in alles wat u nodig heeft voor een productieve en ontspannen werkdag.”

Ellen Hop
Servicemedewerker zaalreserveringen

Offerte aanvragen
Direct contact