Flexwerken

“Heeft u een ruimte nodig om te flexwerken?”

Tijdens de sluiting van de horeca zult u als flexwerker uw plek in onze brasserie missen. Daarom hebben wij een zeer voordelig flexwerkarrangement voor u ontwikkeld waarbij u een vergaderruimte ter beschikking krijgt. Zo kunt u veilig en verantwoord flexwerken! Bekijk ook eens onze Kantoor Kamer.

€ 27,50 euro per persoon
(per dagdeel vanaf twee personen*)

Uit eten bij Berghotel Amersfoort

Na een dag flexwerken en overleg bent u vrij om op ons terras aan te schuiven voor uw diner. Uiteraard kunt u ook een comfortabele hotelkamer bij ons boeken. Onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunt u na een luxueus ontbijt goed uitgerust weer naar huis. Bekijk hier onze sfeervolle kamers of boek direct uw overnachting. Liever een Kantoor Kamer boeken om in alle rust aan het werk te kunnen? Hier onder leest u de voordelen van de Kantoor Kamer.

Indien u informatie wenst over een vergaderruimte verwijzen wij u graag naar ons offerteformulier, Ellen, servicemedewerker zaalreserveringen, helpt u verder en denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Met mooi weer buiten werken?

Buiten Flexwerken

Geniet op ons terras van de omgeving en profiteer van zowel een productieve dag als een heerlijk dagje op het terras. Bestel uw drankjes en lunch/diner van de kaart. Gegarandeerd een topdag!

De voordelen op een rijtje

✔ Inspirerende omgeving
✔ Wi-Fi verbinding
✔ Stroompunten

Heeft u behoefte aan een rustige werkplek?

Kantoor Kamer flexwerken kort overleg Amersfoort

Huur een Kantoorkamer

Wij bieden, speciaal voor thuiswerkers, onze hotelkamers als kantoorruimte of flexwerk plek aan. Neem contact met ons op om een Kantoor Kamer te boeken door te mailen naar welkom@berghotelamersfoort.nl of te bellen naar 033-4224222.

€ 50,00 per dag
(tussen 08:00 uur en 18:00 uur)

.

De voordelen op een rijtje

✔ Rustige omgeving
✔ Comfortabele werkplek
✔ Koffie en thee faciliteiten
✔ Vrij parkeren
✔ Gratis Wi-Fi
✔ Bureau
✔ Stroompunten

“Wij denken graag met u mee om uw zakelijke bijeenkomst, partij of ander evenement tot een wederzijds succes te maken!”

Ellen Hop
Servicemedewerker zaalreserveringen

Offerte aanvragen
Direct contact