Uw hotelkamer is vanaf 14:00 uur beschikbaar, mocht u eerder willen arriveren dan kunt u dit altijd bij uw reservering aangeven. De uitchecktijd is om 11:00 uur, indien u later wilt uitchecken dan kan dit op basis van beschikbaarheid.
Uw fiets meenemen? Die is uiteraard welkom! Uw fiets kunt u parkeren voor ons hotel of in het soutterrain. Hier zijn ook voldoende stroompunten voor uw e-bike. U kunt bij ons ook een fiets huren voor 11 euro per dag. Bij onze receptie zijn gratis fietsroutes beschikbaar.
Uw ontbijt staat in een uitgebreid buffet klaar in Jacobs Tearoom. Van maandag tot en met vrijdag is ons ontbijtbuffet geopend van 07:00-10:00 en zaterdag en zondag van 08:00 – 11:00
Het Berghotel ligt op de Amersfoortse Berg, 3 minuten vanaf de snelweg gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op steenworpafstand van het hotel, het treinstation ligt op ca. 15 minuten wandelen. Het centrum 

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Maureen Receptie Berghotel

“Heeft u andere of meer vragen? Aarzel niet en stel ze aan ons.”

Wij maken graag kennis met u en geven u graag een rondleiding om de uitgebreide mogelijkheden van het Berghotel toe lichten.

Maureen van Looijengoed
Front Office Manager

Direct contact

Onze receptie is 24/7 aanwezig om u van dienst te zijn. Voor service en vragen kunt u te allen tijde bij hen terecht, ook door te bellen of e-mailen.

Wij verwijzen u graag naar onze pagina over Covid-19 voor de meest recente maatregelen en onze Hygienics.

Hoewel het Bergteam een grote dierenvriend is kunnen wij uw huisdieren niet in het hotel ontvangen. Uiteraard maken wij voor uw assistentiehond een uitzondering. Op ons terras is uw huisdier welkom, hier staan ook drinkbakken voor de trouwe viervoeters.

Het Berghotel is rolstoel toegankelijk. Zo is alles gelijkvloers en zijn de doorgangen breed genoeg voor scootmobiels. Er is voor mindervaliden speciale parkeergelegenheid en u kunt de mindervalide kamer boeken en te allen tijde gebruik maken van het mindervalide toilet.

Uw fietsen kunt u bij ons stallen in het souterrain, welke wij in de nacht afsluiten. De nachtportier kan deze altijd voor u openen. U kunt bij ons ook fietsen huren en de receptioniste heeft u diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving voor u.

Bij ons hotel zijn 120 parkeerplekken waar u gratis mag parkeren. Er zijn speciale parkeerplekken voor trainers, mindervaliden en elektrische auto’s. Uiteraard zijn er laadpunten beschikbaar.