Berghotel
Boutique Hotel, Meeting Center, Brasserie 1903

Na een druk zomerseizoen een nieuwe koers voor het Berghotel! Afgelopen maanden is er veel gebeurt bij het Berghotel en hiervan brengen wij u graag op de hoogte.

Nieuwe directeur
Wij mogen mededelen dat onze huidige directeur, Thomas van Arkel, per 1 oktober het directeurschap over het hotel heeft overdragen aan Ben Gerrits. Ben en Thomas hebben in het afgelopen jaar nauw samengewerkt in de herstart van het hotel na de coronacrisis. Thomas heeft voor de zomervakantie besloten zijn ambitie en ondernemersdroom na te jagen, het starten van een eigen projectmanagement- en consultancybedrijf! Ondanks deze stap zal Thomas tot het einde van dit jaar betrokken blijven bij het Berghotel.

Ben, die de koers van het Berghotel zal doorzetten, is ontzettend trots deze stap te kunnen maken. Ben is voor vele in de hotellerie en omgeving Amersfoort geen onbekende en is al jaren actief op managementposities voor verschillende hotels in midden Nederland. Met deze stap voorwaarts maakt Ben zijn ambitie waar om directeur te worden van het Berghotel. Ben staat open voor kennismakingsgesprekken met alle belanghebbenden en stakeholders van het Berghotel. Mocht er interesse zijn in een kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met Ben op via email, Ben.Gerrits@Berghotelamersfoort.nl.

Maar welke koers hebben we het dan over? Dat leggen we hieronder graag nog even uit;

Ben Gerrits

Thomas van Arkel

Berghotel, Boutique Hotel,
Eerder dit jaar konden wij al mededelen dat wij onze samenwerking met BWH Hotel Group hebben aangepast naar een “soft-brand” samenwerking. Door deze aanpassing krijgt het Berghotel de ruimte om haar eigen merk uit te dragen, iets waarvan wij geloven dat dit goed past bij de authenticiteit van het Berghotel. Nu is het tijd voor de volgende stap!  Het Berghotel is het enige hotel in Amersfoort (van dit formaat) dat onder haar eigen vlag vaart en dus niet behoort tot een hotelketen. Daar zijn wij ontzettend trots op! Maar wat betekend dat voor u? Warme en betrokken service, sfeervolle, intieme en verwelkomde kamers  en medewerkers die echt de tijd voor u nemen en maatwerk bieden waar nodig. Dit is hét recept voor de nieuwe koers van het hotel, het enige Boutique Hotel in Amersfoort en omgeving! Wanneer komt u het ervaren?

Berghotel, Meeting Center,
Het faciliteren van volledig uitgeruste meeting rooms, het bieden van warme service door onze betrokken gastgevers en het creëren van gouden ontmoetingen, dat is waar het Berghotel sinds jaar en dag bekend om staat. Dit blijft niet onopgemerkt, afgelopen jaar werden wij door Greenkey al bekroond het met het “Gouden” certificaat voor het combineren van duurzaamheid, service en comfort, en nu mogen wij met grote trots melden dat het Berghotel Meeting Center met een 9 is bekroond door YOIN Excellent Meeting Places.

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties. YOIN adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties onafhankelijk op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. De criteria waarop de audit gebaseerd zijn, sluiten aan bij o.a. het bouwbesluit, regel- en wetgeving en inkoopcriteria van overheden en corporates”. Een geweldige presentatie waar het team afgelopen jaar hard aan gewerkt heeft en waar wij ontzettend trots op zijn! Ben en het Berghotel team zal deze koers doorzetten en verder uitbreiden met een eigen merknaam, genaamd Berghotel Meeting Center! Wanneer kunnen wij u voor een meeting, vergadering of congres ontvangen? Boek op tijd, wij verwachten het najaar gauw vol te boeken!

Offerte aanvragen
Meer over bijeenkomsten

Berghotel, Brasserie 1903,
Afgelopen week lanceerden wij ook een nieuwe merknaam voor onze brasserie; “Brasserie 1903”. Een nieuwe merknaam voor de welbekende en befaamde brasserie binnen het Berghotel. De nieuwe menukaart is volledig geïnspireerd op het openingsjaar van het hotel, 1903 en de populaire Franse brasserie uit die tijd. Franse klassieke gerechten in een modern jasje en gemaakt met eerlijke en dagverse producten uit het seizoen. 120 jaar ervaring in gastvrijheid zorgt voor hét warme thuisgevoel van een brasserie! Een richting die goed past voor onze zakelijke en particuliere gasten! Neem gerust een kijkje op onze nieuwe menukaart, wanneer mogen wij u ontvangen in de warmste huiskamer van Amersfoort?

Op de hoogte blijven en nieuws, arrangementen en aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u volledig op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief