Banquet Supervisor

Wil jij een hartverwarmende bijdrage leveren aan onze gouden missie om het Berghotel als warmste ‘huiskamer’ van Amersfoort verder op de kaart te zetten?

Ben jij daadkrachtig, bekend met leidinggeven en heb je ervaring met het werken in een F&B team en in het bijzonder in de Banqueting? Word jij blij van gastencontact en wil je samen met het betrokken en trotse F&B team het verschil maken voor onze gasten én opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

direct solliciteren

Wie zijn wij?

Het Berghotel in Amersfoort is een karakteristiek opzichzelfstaand hotel uit 1903, al ruim een eeuw komen onze gasten bij ons voor een onvergetelijk verblijf in één van onze zalen, hotelkamers of het restaurant! Wij streven dagelijks naar authentieke gastvrijheid, magische ervaringen en gouden ontmoetingen. Een eigentijdse en hoogwaardige servicebeleving voor onze gasten maakt het Berghotel uniek.

Wat ga je doen?

Samen met het F&B team bestaande uit full- en parttime medewerkers, leerlingen en stagiairs, werk je iedere dag aan een unieke servicebeleving voor onze gasten. Als Banquet Supervisor houd je toezicht op alle zaalactiviteiten en evenementen inclusief zaalopstellingen, foodpresentaties, het informeren van gasten en trainers, en het (laten) serveren en opruimen van allerhande zaken. Je hebt hierin zelf ook een sterk uitvoerende- en proactieve rol. Tegelijkertijd concentreer je je op details en kwaliteitsnormen n.a.v. de vastgestelde gastreis en procedures. Je vindt het leuk om je dagelijks bezig te houden met de doorontwikkeling van je afdeling zet je dagelijks in voor een open en warme bedrijfscultuur. Ook zorg je voor een prettige werkomgeving. Je bent medeverantwoordelijk voor het opleiden en coachen van het F&B team. Dit in nauwe samenwerking met je collega F&B supervisors en de Operationeel Manager. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling Zaalreserveringen. Op aanvraag kunnen we je het volledige functieprofiel toesturen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau, bij voorkeur hotelschool of een andere opleiding in een vergelijkbare richting;
  • Je hebt gastvrijheid in je bloed en je bent constant bezig met het welzijn van een ander;
  • Je hebt (minimaal) een jaar ervaring in soortgelijke functie;
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent bovenal vrolijk, stressbestendig, nauwkeurig en je hebt zin om er elke dag een feestje van te maken!

Wat bieden wij?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao (op basis van je ervaring);
  • Een leuke en open werkomgeving met ruimte voor initiatief en een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Berghotel Amersfoort of Airport Hotel Rotterdam;
  • Deelname aan de Anw-hiaatverzekering;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Geïnteresseerd?

Herken jij zelf en jouw passies in bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand formulier naar Ben Gerrits, Directeur Berghotel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Choose File