De kroon van 1903 terug op ons merk

Berghotel Amersfoort, een viersterrenhotel op de Amersfoortse Berg gelegen. De warmste huiskamer van Amersfoort. Het Berghotel heeft een nieuw logo gekregen! Dit logo is afgeleid van het allereerste logo dat het Berghotel gekend heeft. De kroon, waar het allemaal mee begonnen is, staat weer met trots op ons merk!

“De kleur van de ‘B’ is Hague Blue, welke staat voor geborgenheid, veiligheid en comfort. De gouden accenten zijn er om het magisch te maken, het gouden randje aan de gastvrijheid. De vijf stippen, staan voor de groei die het Berghotel door gaat maken.”

Zoals u zult merken, verandert niet direct alles. Het Berghotel is voor velen een tweede thuis en zal daarom niet sluiten in verband met verbouwingen. In plaats daarvan gaat er in de komende tijd stap voor stap een ontwikkeling in de huisstijl worden doorgevoerd. Geen zorgen, de huiselijkheid en gastvrijheid zal niet verloren gaan. Sterker nog, ons streven is om deze factoren straks nog meer naar voren te brengen!

“Het streven van het Bergteam is het brengen van warmte. Warmte is een gevoel dat blijvend is in een herinnering. Warme service en een warme uitstraling is daarom erg van belang in de nieuwe huisstijl. Ook de sterke connectie met de stad Amersfoort is een belangrijke factor in de ontwikkelingen.”

U, onze gast weet als geen ander wat u nodig heeft om het warme huiskamer gevoel te krijgen. Voor de ene persoon is dit een open haard, voor de ander is dit familie. Om ons streven te mogen naleven heeft het Bergteam uw mening en ideeën nodig. Heeft u een verhaal, gevoel of idee voor ons? Het wordt bijzonder op prijs gesteld wanneer u dit met ons deelt. Blijf op de hoogte via onze website en Social Media kanalen zoals FacebookInstagramLinkedIn  en Twitter.